SOBIESZÓW k. Karpacza

Sobieszów - O ośrodku

Zapraszamy do naszego Domu w Sobieszowie (niedaleko Karpacza). Przepięknie położona willa stwarza warunki do rekreacji i wypoczynku dla grup zorganizowanych oraz całych rodzin. Dom dysponuje 16 miejscami w 6 pokojach: 4 pokoje 3-osobowe, 2 pokoje 2-osobowe. W każdym pokoju jest łazienka. Ponadto do wspólnego użytku gości jest salon z kominkiem, kuchnia, jadalnia, dodatkowa łazienka (z prysznicem). Dom posiada także balkon i przestronny taras.

Willa prowadzona jest przez Fundację "Pro Caritate Gedanensis". Dzięki Państwa obecności w naszym domu możemy wspierać dzieci i młodzież z ubogich rodzin.

Podstawowa cena wynajmu całego domu to 800 zł/ dobę, a w przypadku wynajęcia obiektu na jeden dzień, w dniach od piątku do niedzieli - koszt wynajmu wynosi 1600 PLN.

Sobieszów leży u stóp ruin zamku Chojnik i Karkonoszy - największego pasma górskiego Sudetów Zachodnich na wysokości około 400 m. Malownicza okolica zachęca do aktywnego spędzania czasu. Lokalizacja zaś stwarza dogodne warunki do rozpoczynania tutaj pieszych wędrówek po Karkonoszach i organizowania wycieczek do Szklarskiej Poręby, Karpacza czy do Czech.

DOM WYPOCZYNKOWY

ul. Karkonoska 26 Sobieszów 58-570

Tel. rezerwacje:  533 359 350

Prosimy o zapoznanie się z następującymi informacjami

1.     Doba hotelowa rozpoczyna się  o godzinie 15:00 a kończy o 10:00 dnia następnego.

2.     Cisza nocna obowiązuje od godziny 22:00 do 6:00, w tym czasie w pokojach nie mogą przebywać osoby niezgłoszone.

3.     Ośrodek nie ponosi odpowiedzialności z tytułu utraty pieniędzy, papierów wartościowych, kosztowności oraz uszkodzenia przedmiotów mających wartość lub innych rzeczy.

4.     Gość ośrodka ponosi pełną odpowiedzialność materialną za wszelkiego rodzaju uszkodzenia lub zniszczenia przedmiotów wyposażenia i urządzeń technicznych, powstałych z winy jego lub odwiedzających gości.

5.     Prosimy o zgłaszanie wszelkich zauważonych usterek w dniu wynajęcia:

Tel. 518 777 357

6.     Przed każdorazowym  opuszczeniem pokoju prosimy zamknąć okna i drzwi.

7.     Ze względu na bezpieczeństwo pożarowe zabronione jest używanie w pokojach żelazek i innych urządzeń elektrycznych nie stanowiących wyposażenia pokoju. Powyższe nie dotyczy ładowarek i zasilaczy komputerowych.

8.     Koszt pobytu każdego zwierzęcia wynosi 40 zł tygodniowo, a płatność powinna być uregulowana przed opuszczeniem domu. Na terenie domu wypoczynkowego mogą przebywać tylko zwierzęta domowe (psy nieagresywne i koty). Właściciele zwierząt są zobowiązani do sprzątania nieczystości pozostawionych na terenie.

9.     W budynku obowiązuje całkowity zakaz palenia.

Otrzymaliśmy wyróżnienie Gwarancja Satysfakcji, jako jeden z niewielu obiektów noclegowych w Jeleniej Górze.Cieszymy się, że nasze starania zostały docenione i postaramy się, aby w przyszłości było jeszcze lepiej :)

Więcej informacji na stronie www.domwsobieszowie.wypoczynkowy.com

stat4u